Nyheder

Få viden om nye trends og muligheder inden rengøring i fødevareindustrien og læs historier om TekniClean og vores samarbejdspartnere.

TekniClean støtter Danske Hospitalsklovne

I TekniClean støtter vi Danske Hospitalsklovne, der arbejder for at styrke indlagte børns livsglæde og livsmod, så de bedre kan stå sygdomsforløbet igennem. Danske Hospitalsklovne giver børnene en tryg hånd at holde i, når livet gør ondt og møder og anerkender barnet der, hvor det er. I angsten, i glæden, i kedsomheden.

Læs nyheden

I TekniClean spiller vi hinanden gode

TekniClean stræber efter at være Danmarks bedste arbejdsplads inden for rengøring. I spidsen for den tårnhøje ambition står HR-koordinator Vivi Andreasen. Hver eneste dag går hun på arbejde med et mål om at skabe en sund arbejdskultur, hvor der er plads til at udvikle sig, og hvor medarbejderne mærker, at de gør en forskel og oplever, at der bliver lyttet til deres idéer.

Læs nyheden

Det er mit ansvar, at kvaliteten er i top

1. januar begyndte Edwin Apel i sit nye job som afsnitsleder i TekniClean. Her godt 6 måneder senere er han i gang med en lederuddannelse i Dansk Industri, ligesom han er i gang med at køre nye kunder ind og optimere arbejdsprocesser, så kunderne får frigivet mere produktionstid og sikres en altid høj og ensartet kvalitet.

Læs nyheden

Overkonstabel tjekker ind hos TekniClean

38-årige Thomas Munter Emiliussen-Broberg er ansat som planlægger i TekniClean. Med sig ind i jobbet bringer han 15 års erfaring som overkonstabel af 1. grad i Forsvaret og en god portion viden om mikrobiologi og kvalitetskontrol fra sit arbejde som mejerist.

Læs nyheden

Teknologisk Institut og TekniClean bygger bro mellem teori og praktik

TekniClean har i samarbejde med Teknologisk Institut nu afholdt det fulde kursusforløb for virksomhedens mellemledere, og i kursets anden afdeling gik kursisterne i dybden med bakteriegrupper og rengøringsstrategier i de forskellige fødevarebrancher.

Læs nyheden

Teknologisk Institut og TekniClean i historisk samarbejde

Teknologisk Institut er snart på banen med et nyt kursusforløb til rengøringsselskaber. Kurset udvikles i tæt samarbejde med TekniClean, der som Danmarks næststørste leverandør af rengøring til fødevareindustrien konstant arbejder på at blive dygtigere til at gøre rent i en branche, hvor dokumenteret kvalitet og høj fødevaresikkerhed er altafgørende.

Læs nyheden

Servicenormen: Det er sund fornuft at opføre sig ordentligt

TekniClean har 100 % styr på kvalitet og etiske hensyn. Derfor har vi igen i år modtaget Servicebranchens Arbejdsgiverforenings certifikat Servicenormen.

Læs nyheden