Nyheder

Få viden om nye trends og muligheder inden rengøring i fødevareindustrien og læs historier om TekniClean og vores samarbejdspartnere.

Her bliver jeg en dygtigere leder

Lederuddannelse hos IBC i Kolding har gjort Dion Egge Hansen klogere på, hvordan han gennem god kommunikation, rummelighed og situationsbestemt ledelse kan skabe en sund arbejdskultur med glade medarbejdere, der har lang anciennitet, lavt sygefravær og performer på et højt niveau.

Læs nyheden

Talknuser har styr på kollegernes løn

Ansvaret, afvekslende arbejdsopgaver og den gode stemning på kontorgangen er blandt de vigtigste årsager til, at Ann Ladegaard ikke kan forestille sig en bedre arbejdsplads end TekniClean.

Læs nyheden

Gode kolleger giver arbejdsglæde

Et stort ansvar, flinke kolleger, løn til tiden og en tæt dialog med ledelsen, der lytter og taler med og ikke ned til medarbejderne, gør TekniClean til verdens bedste arbejdsplads for Dorian Davis.

Læs nyheden

Engageret netværksdag om stål og bakterier

Snakken gik, og spørgsmålene var mange til de tre oplægsholdere fra Damstahl, Teknologisk Institut og Novadan, da netværket Vidensdeling inden for fødevarer forleden mødtes til en af de årlige netværksdage hos TekniClean.

Læs nyheden

TekniClean åbner den store pengepung

Som en af Danmarks største aktører inden for fødevarerengøring står TekniClean på et solidt økonomisk fundament. Nu melder firmaet sig på banen med både investeringer og know how til de virksomheder, der vil samarbejde om at automatisere rengøringen i produktionen.

Læs nyheden

Foreningen Familier med kræftramte børn har gjort en forskel i 40 år

Kræftdiagnoser for børn er sjældent en håbløs situation, men den er heller ikke let. I TekniClean er vi stolte af at støtte foreningen Familier med kræftramte børn, der hjælper børn, unge og deres familier bedst muligt gennem en svær tid.

Læs nyheden

Danpo og TekniClean gør rent bord i stærkt samarbejde

TekniClean har sammen med Danpo opnået certificeringen Grade A+ i forbindelse med et dobbelt kontrolbesøg på fabrikken i Farre ved Give. Det er enestående og sender et rent signal til omverdenen.

Læs nyheden

Fra sanitør til inspektør i TekniClean

Sivajanthan Sivarajasingam – i daglig tale Siva – flygtede fra borgerkrigen i Sri Lanka som en blot 10-årig dreng. Efter en bøvlet start på livet i Danmark og en svær skolegang har Siva med en ukuelig fightervilje og en sund indstilling til arbejdet kæmpet sig op til en attraktiv stilling som inspektør i Danmarks næststørste virksomhed inden for fødevarerengøring.

Læs nyheden

20 år med røde næser på hospitalsgangene

I år er det 20 år siden, at Danske Hospitalsklovne første gang trådte ind på hospitalsgangene på Aarhus Universitetshospital. I TekniClean er vi stolte af at støtte klovnene med de røde næser og en kuffert fuld af klovnekærlighed til glæde for børn, familier og personale.

Læs nyheden

Jubilæum: 20 år med rengøring i fødevareindustrien

En frokostbuffet til 100 kroner på DTC i Vejle. Et 45 minutter langt møde og en underskrift på en krøllet lap papir var begyndelsen på rengøringseventyret TekniClean. Søndag 1. oktober fejrer virksomheden 20-års jubilæum.

Læs nyheden

TekniClean investerer i din virksomheds fremtid

Besparelser på energiforbruget og et reduceret vandforbrug er i kombination med en forlænget produktionstid og færre omkostninger til rengøringen resultatet af et samarbejde med TekniClean.

Læs nyheden

Virksomheder spiller hinanden klogere i netværk

Tre gange om året samler Novadan og TekniClean nogle af landets største spillere i fødevareindustrien til netværksmøder. Her udveksler de værdifulde erfaringer og får inspiration til, hvordan de kan gøre rengøringen smartere målt på økonomi, arbejdsmiljø og bæredygtighed.

Læs nyheden

TekniClean inviterer kunder og samarbejdspartnere med i nyt netværk

Deling af viden, erfaringsudveksling og udvikling af vores virksomheder, ledere og medarbejdere er omdrejningspunktet i et nyt netværk, TekniClean har skabt sammen med kunder og samarbejdspartnere.

Læs nyheden

TekniClean støtter Danske Hospitalsklovne

I TekniClean støtter vi Danske Hospitalsklovne, der arbejder for at styrke indlagte børns livsglæde og livsmod, så de bedre kan stå sygdomsforløbet igennem. Danske Hospitalsklovne giver børnene en tryg hånd at holde i, når livet gør ondt og møder og anerkender barnet der, hvor det er. I angsten, i glæden, i kedsomheden.

Læs nyheden

I TekniClean spiller vi hinanden gode

TekniClean stræber efter at være Danmarks bedste arbejdsplads inden for rengøring. I spidsen for den tårnhøje ambition står HR-koordinator Vivi Andreasen. Hver eneste dag går hun på arbejde med et mål om at skabe en sund arbejdskultur, hvor der er plads til at udvikle sig, og hvor medarbejderne mærker, at de gør en forskel og oplever, at der bliver lyttet til deres idéer.

Læs nyheden

Overkonstabel tjekker ind hos TekniClean

38-årige Thomas Munter Emiliussen-Broberg er ansat som planlægger i TekniClean. Med sig ind i jobbet bringer han 15 års erfaring som overkonstabel af 1. grad i Forsvaret og en god portion viden om mikrobiologi og kvalitetskontrol fra sit arbejde som mejerist.

Læs nyheden

Teknologisk Institut og TekniClean bygger bro mellem teori og praktik

TekniClean har i samarbejde med Teknologisk Institut nu afholdt det fulde kursusforløb for virksomhedens mellemledere, og i kursets anden afdeling gik kursisterne i dybden med bakteriegrupper og rengøringsstrategier i de forskellige fødevarebrancher.

Læs nyheden

Teknologisk Institut og TekniClean i historisk samarbejde

Teknologisk Institut er snart på banen med et nyt kursusforløb til rengøringsselskaber. Kurset udvikles i tæt samarbejde med TekniClean, der som Danmarks næststørste leverandør af rengøring til fødevareindustrien konstant arbejder på at blive dygtigere til at gøre rent i en branche, hvor dokumenteret kvalitet og høj fødevaresikkerhed er altafgørende.

Læs nyheden

Servicenormen: Det er sund fornuft at opføre sig ordentligt

TekniClean har 100 % styr på kvalitet og etiske hensyn. Derfor har vi igen i år modtaget Servicebranchens Arbejdsgiverforenings certifikat Servicenormen.

Læs nyheden