Vinduespudsning

Professionel vinduespolering til erhverv

Vinduespudsning TekniClean 31

Skinnende rene vinduer virker indbydende og sender et godt signal, hvad enten du har en butik, produktionsvirksomhed, kontordomicil eller et boligselskab.

I TekniClean udfører vi alle former for vinduespolering og vinduespudsning for virksomheder, institutioner, boligselskaber og butikker. Med kvalitetsbevidste vinduespudsere er du og din virksomhed sikret et professionelt slutresultat.

Vinduesvask med kalkfrit vand

Flere af vores kunder kalder vores vinduespolering for vinduesvask. Årsagen er, at vi bruger et rentvandsanlæg med demineraliseret vand. Vandet sprøjtes i en blød stråle på vinduerne og efterlader ingen mærker, da vandet er kalkfrit. Det er enkelt men smart.

Vinduespudsningen kan med rentvandsanlægget altså klares helt uden brug af sæbe og kemi. Med anlæggets lange slange kan vi i de fleste tilfælde klare opgaven uden brug af lift eller stige. Det gør arbejdet både hurtigere og løsningen attraktiv økonomisk set.

Fødevarerengøring TekniClean 9

Kundecase

Læs hvorfor Danpo har valgt TekniClean

Et effektivt rengøringskoncept, dokumenteret kvalitet og en konkurrencedygtig pris er de væsentligste årsager til, at operationel director i Danpo Palle Sandau siden 2006 har valgt TekniClean til produktionsrengøring på forædlingsfabrikken.

Professionel vinduespudser giver godt resultat

I et samarbejde med TekniClean får din virksomhed besøg af vores vinduespudsere regelmæssigt efter det mønster, der passer jer bedst. Du bestemmer selv, om det skal være hver uge, hver fjortende dag, hver måned eller hver anden måned.

TekniClean pudser vinduer i kontorbygninger, butiksfacader, spejle, vindfang, ovenlysvinduer og store glasarealer. Uanset opgavens størrelse vil du opleve, at jeres vinduespolering bliver løst professionelt til aftalt tid af vores kompetente vinduespudsere. Vi arbejder med det nyeste udstyr og udvalgte rengøringsmidler, der giver rene og skinnende vinduer. Også på steder der er vanskelige.

Få et 100 % tilpasset tilbud på vinduespolering

Din virksomheds samarbejde med TekniClean starter med et uformelt møde, hvor vi lytter, rådgiver og gennemgår behovet for vinduespolering. Vi tilpasser naturligvis tilbuddet 100 %.

Fuld tilfredshed med jeres vinduespolering

  • Specialudstyr og udvalgte rengøringsprodukter sikrer optimalt slutresultat
  • Løbende behovsgennemgang med 100 % tilpasning
  • I har samme vinduespudser
  • Løbende kvalitetskontrol
  • Vores ansatte har lang anciennitet og under 2 % sygefravær

Få et tilbud på vinduespudsning

Vil du have et tilbud på vinduespudsning? Kontakt TekniClean og få et 100 % tilpasset tilbud på vinduespolering. Det er gratis og uforpligtende.

Kontakt Thomas Vinther

Tlf.:
+45 27 61 70 35
E-mail:
tv@tekniclean.dk