Miljø

Et godt miljø og en sund arbejdsplads

Fødevarerengøring TekniClean 9

I TekniClean tager vi et ansvar for miljøet, vi udvikler vores medarbejdere og har en rummelig arbejdsplads med mange nationaliteter og kompetencer.

Vores tre fokusområder

  • Vi tager et ansvar for miljøet
  • Vi udvikler vores medarbejdere
  • Vi er en rummelig arbejdsplads

Et godt miljø – også i fremtiden

I TekniClean bekymrer vi os om miljøet og den jordklode, vi efterlader til vores børn og børnebørn. I alle former for fødevarerengøring gør vi vores ypperste for at minimere brugen af kemi. Så vidt det er muligt, bruger vi produkter, der er Svanemærkede eller mærket med det fælles europæiske blomstermærke.

Flere af vores miljøbevidste kunder udarbejder et grønt regnskab, hvor TekniCleans aktiviteter også belyses ud fra en miljømæssig synsvinkel. Som en service sender vi kvartalsoversigter over kemiforbrug til vores kunder i fødevareindustrien.

I TekniClean arbejder vi konstant på at begrænse vores miljøpåvirkning. I samarbejde med flere kunder har vi eksempelvis reduceret rengøringsfrekvensen og taget gulvvaskemaskiner i brug. Resultatet er et minimeret vandforbrug. Vi sørger naturligvis for at vores plastemballage og plastdunke bliver sendt til genbrug hos Jysk Miljørens, ligesom vi køber brugt IT-udstyr og computere for at reducere vores klimaaftryk.

Medarbejderudvikling

I TekniClean beskæftiger vi i dag cirka 300 medarbejdere. Vi lægger ikke skjul på, at engagerede og kompetente medarbejdere er kernen i vores succes. Derfor arbejder vi løbende på at optimere arbejdsforholdene. Vi sørger for grundig oplæring og stiller uddannelsesvideoer til rådighed.

Målet er sunde, glade medarbejdere. Et sygefravær på under 2 % vidner om vi lykkes.

En rummelig arbejdsplads

I TekniClean er der plads til alle, der vil og kan uanset nationalitet. For os og vores kunder er det vigtigste, at den enkelte medarbejder yder en engageret indsats hver dag.

Vi lægger vægt på, at alle vores medarbejdere lærer dansk. For det skaber større fællesskab og et bedre arbejdsmiljø i virksomheden, ligesom det er lettere at blive en mere aktiv del af det danske samfund, når man taler dansk.