Tørrengøring

Landsdækkende tørrengøring i fødevareindustrien

Tørrengøring - TekniClean_0013.jpg

Har du brug for tørrengøring i en fødevareproducerende virksomhed? I TekniClean er vi specialister i rengøring i fødevareindustrien. Vi er Danmarks næststørste spiller inden for fødevarerengøring, og vi har både know how og kapacitet til at levere landsdækkende tørrengøring til din produktionsvirksomhed.

I TekniClean kender vi alt til de krav, du som fødevareproducerende virksomhed skal overholde. Vi arbejder derfor altid meget omhyggeligt, så du får en ensartet og høj kvalitet af tørrengøringen. I kombination med ajourførte kemiplaner i pladsmapperne er det med til at sikre, at produktionsvirksomheder som din kan overholde danske og europæiske myndighedskrav til fødevaresikkerhed, certificeringskrav fra tredjeparts auditører og kundekrav.

Åben dialog sikrer solid tørrengøring

I et samarbejde med TekniClean har du og din virksomhed en tæt, åben og ærlig dialog med vores tilsynsfunktionær på pladsen. Dialogen giver et højt niveau af tørrengøringen, ligesom den sikrer, at vi løbende optimerer tørrengøringen sammen.

Viser den visuelle gennemgang af rengøringen eller de bakteriologiske prøver mindre udsving, løser vi naturligvis udfordringen med det samme, så din fødevaresikkerhed altid er helt i top.

Tørrengøring - TekniClean_0012.jpg

Kundecase

Læs hvorfor Agri-Norcold har valgt TekniClean

Som en af Danmarks største rengøringsselskaber inden for tørrengøring i fødevareindustrien imødekommer TekniClean vores ønske om at have én leverandør på vores frostvareterminaler spredt over hele landet, fortæller produktionsdirektør i Agri-Norcold Per Toft om valget af samarbejdspartner.

Læs kundecase om Agri-Norcold Vejen

11 gode grunde til at vælge TekniClean

 1. Et effektivt rengøringskoncept med dokumenteret kvalitet
 2. Kapacitet til at levere landsdækkende tørrengøring
 3. Solidt branchekendskab sikrer høj kvalitet
 4. Ærlig og åben dialog løfter niveauet af tørrengøringen
 5. Højt hygiejneniveau til konkurrencedygtig pris
 6. Ajourførte pladsmapper med nyeste kemiplaner
 7. Tørrengøring der lever op til certificeringskrav
 8. Dygtige medarbejdere giver høj fødevaresikkerhed
 9. Grundig oplæring af nye medarbejdere
 10. Løbende behovsgennemgang med 100 % tilpasning
 11. Medarbejdere med lang anciennitet og under 2 % sygefravær

Kom trygt fra start

Fra første dag leverer vi den aftalte kvalitet og planlægger arbejdet ud fra din virksomheds behov og kvalitetskrav. Med dokumenteret erfaring fra nogle af de største aktører i Danmark garanterer vi, at opstart af nye pladser sker med kvalitet fra dag ét. I opstarten arbejder vi med udvidet bemanding, så vi hurtigt får løst de uventede udfordringer, der altid vil opstå i et nyt samarbejde.

Det kan virke uoverskueligt og besværligt at skifte til et andet rengøringsselskab. I TekniClean ved vi, hvor svært det kan være, og vi har respekt for de udfordringer, et skifte medfører. Men med vores erfaring får din virksomhed en smidig overgang, hvor en grundig behovsgennemgang kombineret med vores branchekendskab og specialiserede medarbejdere giver jer effektiv tørrengøring fra dag ét.

Vi leverer rengøringsløsninger til fødevareindustrien

 • Slagterier
 • Forædlingsfabrikker
 • Mejerier
 • Bagerier
 • Konfektureproducenter
 • Fiskefabrikker

Få et tilbud på tørrengøring

Overvejer du at skifte rengøringsselskab? Kontakt TekniClean og få et 100 % tilpasset tilbud på tørrengøring. Det er gratis og uforpligtende.

Kontakt Thomas Vinther

Tlf.:
+45 27 61 70 35
E-mail:
tv@tekniclean.dk