Case story

Agri-Norcold Vejen

TekniClean løser specialopgaver for Nordeuropas største frysehus i Vejen

Specialopgaver - TekniClean 2.jpg

Et solidt og velfungerende samarbejde, hvor specialopgaverne løftes med hurtig reaktionstid, fleksibilitet og høj kvalitet, er de væsentligste årsager til, at teknisk leder i Agri-Norcold, Stephan Hedelund, ringer til TekniClean, når der skal gøres rent efter frostsprængte rør og utætte glykolanlæg på Nordeuropas største frysehus i Vejen.

- For Agri-Norcold er en høj hygiejnestandard og en fødevaresikkerhed i topklasse afgørende faktorer i vores forretning. Derfor er det vigtigt for os, at rengøringen er i orden. I Agri-Norcolds afdeling i Vejen har vi samarbejdet med TekniClean om rengøring siden 2015, og min oplevelse er, at TekniCleans medarbejdere er dygtige og omhyggelige i deres arbejde, siger Stephan Hedelund.

Tørrengøring og specialopgaver løftes i 19 frostgrader

Han forklarer, at TekniClean står for tørrengøring på frostlageret, den almindelige driftsrengøring af ramper og ind- og udleveringsområder, rengøring af administrationen og ikke mindst løfter specialopgaver under vanskelige og komplekse forhold på frostlageret, hvor temperaturen ligger på 19 frostgrader.

- En specialopgave er for eksempel at sørge for, at der er rent bag brandportene, så de altid virker 100 %. Når de er gjort rene, tester TekniClean, om portene kører. Er der udfordringer, får vi en fejlmelding. Rengøring og test af brandporte er et godt eksempel på en specialopgave, TekniClean løser for os, og det giver os en god tryghed, at vi ved, at portene altid virker, forklarer den tekniske leder, der glæder sig over et godt og fleksibelt samarbejde.

- Agri-Norcold skal være en sikker og tryg arbejdsplads. Derfor er det altafgørende for os at have en rengøringssamarbejdspartner, der rykker hurtigt ud, hvis vi eksempelvis skal have fjernet is på gulvet efter et sprængt vandrør eller et utæt glykolanlæg. Isen kan sætte sig i såvel loftet som på gulvet og reoler. Det er besværligt at fjerne grødisen, men det klarer TekniClean, fortæller Stephan Hedelund, inden han kommer med flere eksempler på specialopgaver.

- TekniClean støvsuger og skraber også skinnesystemet på vores højlager fri for stumper og støv. Opgaven løses altid via godt samarbejde og kommunikation til UG. I Agri-Norcold er vi meget tilfredse med TekniClean. Hverken de eller vi er 100 % fejlfri, men sammen bliver vi klogere og dygtigere for hver eneste dag, der går. Det kendetegner et godt samarbejde, understreger Stephan Hedelund.

Fakta om Agri-Norcold

Agri-Norcold er med knap en tredjedel af Danmarks samlede frostlagerkapacitet fødevareindustriens servicepartner inden for indfrysning, frostvarehåndtering og lagring af fødevarer.

Koncernen har 11 frostvareterminaler med tilsammen ca. 1.000.000 m3 frostlager og 250.000 pallepladser. Afdelingen i Vejen er Nordeuropas største frysehus og tilbyder blandt andet hurtig indfrysning, kølelagring, ordreplukning og fryselagring.

Kontakt Thomas Vinther

Tlf.:
+45 27 61 70 35
E-mail:
tv@tekniclean.dk