Fødevarerengøring

Landsdækkende fødevarerengøring med dokumenteret kvalitet

Fødevarerengøring TekniClean_0040.jpg

Efterspørger du et effektivt rengøringskoncept? I TekniClean er vi specialiseret i rengøring i fødevareindustrien. Som Danmarks næststørste rengøringsselskab inden for fødevarerengøring har vi kapaciteten til at levere landsdækkende rengøring med dokumenteret kvalitet.

Den ensartede, høje kvalitet af rengøringen er i kombination med ajourførte kemiplaner i pladsmapperne med til at sikre, at fødevareproducerende virksomheder som din kan overholde danske og europæiske myndighedskrav til fødevaresikkerhed, certificeringskrav fra tredjeparts auditører og kundekrav.

Tæt dialog sikrer solid fødevarerengøring

I et samarbejde med TekniClean har du og din virksomhed en tæt, åben og ærlig dialog med vores tilsynsfunktionær på pladsen. Dialogen giver et højt niveau af rengøringen, ligesom den sikrer, at vi løbende optimerer rengøringen sammen.

Viser den visuelle gennemgang af rengøringen eller de bakteriologiske prøver mindre udsving, løser vi udfordringen med det samme, så fødevaresikkerheden altid er helt i top.

Fødevarerengøring TekniClean_0055.jpg

Kundecase

Læs hvorfor Danpo har valgt TekniClean

Et effektivt rengøringskoncept, dokumenteret kvalitet og en konkurrencedygtig pris er de væsentligste årsager til, at operationel director i Danpo Palle Sandau siden 2006 har valgt TekniClean til produktionsrengøring på forædlingsfabrikken.

Læs hvorfor Danpo har valgt os til fødevarerengøring

11 gode grunde til at vælge TekniClean

 1. Et effektivt rengøringskoncept med dokumenteret kvalitet
 2. Kapacitet til at levere landsdækkende rengøring
 3. Solidt branchekendskab sikrer høj kvalitet
 4. Ærlig og åben dialog løfter niveauet af rengøringen
 5. Højt hygiejneniveau til konkurrencedygtig pris
 6. Ajourførte pladsmapper med nyeste kemiplaner
 7. Rengøring der lever op til certificeringskrav
 8. Dygtige medarbejdere giver høj fødevaresikkerhed
 9. Grundig oplæring af nye medarbejdere
 10. Løbende behovsgennemgang med 100 % tilpasning
 11. Medarbejdere med lang anciennitet og under 2 % sygefravær

Kom trygt fra start

Fra første dag leverer vi den aftalte kvalitet og planlægger arbejdet ud fra din virksomheds behov og kvalitetskrav. Med dokumenteret erfaring fra nogle af de største aktører i Danmark garanterer vi, at opstart af nye pladser sker med kvalitet fra dag ét. I opstarten arbejder vi med udvidet bemanding, så vi hurtigt får løst de uventede udfordringer, der altid vil opstå i et nyt samarbejde.

Det kan virke uoverskueligt og besværligt at skifte til et andet rengøringsselskab. I TekniClean ved vi, hvor svært det kan være, og vi har respekt for de udfordringer, et skifte medfører. Men med vores erfaring får din virksomhed en smidig overgang, hvor en grundig behovsgennemgang kombineret med vores branchekendskab og specialiserede medarbejdere giver jer effektiv rengøring fra dag ét.

Vi leverer rengøringsløsninger til fødevareindustrien

 • Slagterier
 • Forædlingsfabrikker
 • Mejerier
 • Bagerier
 • Konfektureproducenter
 • Fiskefabrikker

Få et tilbud på fødevarerengøring

Overvejer du at skifte rengøringsselskab? Kontakt TekniClean og få et 100 % tilpasset tilbud på fødevarerengøring. Det er gratis og uforpligtende.

Kontakt Carsten Pedersen

Tlf.:
+45 27 61 70 70
E-mail:
cp@tekniclean.dk