Vores ambition

Vi vil være Danmarks bedste rengøringsarbejdsplads

Carsten Pedersen 1 - TekniClean Adm direktør.jpg

TekniClean er et omhyggeligt, grundigt og troværdigt rengøringsselskab. Vi er båret af engagerede, dygtige og erfarne medarbejdere. Med smil på læben og blik for den ekstra gode service udfører vi kvalitetsbevidst fødevarerengøring med stolthed hver eneste dag.

Danmarks bedste rengøringsarbejdsplads

I TekniClean stræber vi efter at blive Danmarks bedste arbejdsplads inden for rengøring gennem en anerkendende og varm dialog med vores medarbejdere. Det skal være trygt at komme til ledelsen, og vi prioriterer, at medarbejderne oplever og får succes i deres arbejdsliv. For glæden og succesen smitter af og giver glade og tilfredse kunder.

Vi gør vores bedste for at oplære og uddanne vores sanitører. Eksempelvis gennem en grundig oplæring og en række uddannelsesvideoer. I ord og billeder fortæller de, hvordan medarbejderne passer på deres krop, er gode kollegaer og opfører sig professionelt ude hos kunderne. Vi lægger også vægt på, at alle medarbejdere lærer dansk. For det skaber større fællesskab og et bedre arbejdsmiljø i virksomheden.

Se videoen om TekniClean

Vi bekymrer os om miljøet

I alle former for fødevarerengøring gør vi vores ypperste for at minimere brugen af kemi. Så vidt det er muligt, bruger vi produkter, der er svanemærkede eller mærket med det fælles europæiske blomstermærke.

Overvejer I at skifte rengøringsselskab?

Det kan virke uoverskueligt og besværligt at skifte til et andet rengøringsselskab. I TekniClean ved vi, hvor svært det kan være, og vi har respekt for de problemstillinger, et skifte medfører. Men med vores store erfaring får I en smidig overgang, hvor en grundig behovsgennemgang kombineret med vores know how og dedikerede medarbejdere giver jer troværdig og grundig rengøring fra dag ét.

TekniCleans historie kort fortalt

TekniClean er grundlagt i 2003. Siden 2006 har vi været Danmarks næststørste leverandør af rengøring til fødevareindustrien. TekniClean er en veletableret dansk virksomhed og et omhyggeligt, grundigt og troværdigt rengøringsselskab. Vi er båret af vores 300 engagerede, dygtige og erfarne medarbejdere.

11 gode grunde til at vælge TekniClean

 1. Et effektivt rengøringskoncept med dokumenteret kvalitet
 2. Kapacitet til at levere landsdækkende rengøring
 3. Solidt branchekendskab sikrer høj kvalitet
 4. Ærlig og åben dialog løfter niveauet af rengøringen
 5. Højt hygiejneniveau til konkurrencedygtig pris
 6. Ajourførte pladsmapper med nyeste kemiplaner
 7. Rengøring der lever op til certificeringskrav
 8. Dygtige medarbejdere giver høj fødevaresikkerhed
 9. Grundig oplæring af nye medarbejdere
 10. Løbende behovsgennemgang med 100 % tilpasning
 11. Medarbejdere med lang anciennitet og under 2 % sygefravær

Download Profilbrochure

Download vores profilbrochure og læs, hvordan TekniClean er en medvirkende årsag til, at du og din fødevarevirksomhed kan overholde danske og europæiske myndighedskrav til fødevaresikkerhed, certificeringskrav fra tredjeparts auditører og kundekrav.

Læs hvorfor kunderne vælger os

Dyk ned i vores kundecases og læs, hvorfor kunderne vælge at samarbejde med TekniClean år efter år.

Danpo

Danpo kræser om danskernes smag for kylling, mens TekniClean tager sig af rengøringen på forædlingsvirksomheden i Farre. Det gode samarbejde med den høje standard begyndte i 2006, og det bliver ved med at udvikle sig.

Læs casen

Danish Crown

Høj, ensartet og dokumenteret kvalitet, erfarne sanitører og et ukompliceret samarbejde, hvor en skovl kaldes en skovl, er de vigtigste årsager til, at Danish Crown på tyvende år samarbejder med TekniClean om rengøringen på fødevaregigantens slagterier og forædlingsvirksomheder i Danmark.

Læs casen

Jeka Fish

Fiske- og skaldyrsproducenten Jeka Fish begyndte i foråret 2023 samarbejdet med TekniClean efter dårlig kommunikation og rengøringsproblemer, der ikke var blevet taget alvorligt af tidligere rengøringsselskab.

Læs casen

Daloon

Det stærke samarbejde, den dokumenterede kvalitet og et proaktivt syn på fødevarerengøringen har været nøglefaktorer i Daloons valg af TekniClean som ny leverandør. Her arbejder medarbejderne fra de to virksomheder nemlig tæt sammen om at sikre de højeste rengøringsstandarder.

Læs casen

Agri-Norcold Vejen

Et solidt og velfungerende samarbejde, hvor specialopgaverne løftes med hurtig reaktionstid, fleksibilitet og høj kvalitet, er de væsentligste årsager til, at teknisk leder i Agri-Norcold, Stephan Hedelund, ringer til TekniClean, når der skal gøres rent efter frostsprængte rør og utætte glykolanlæg på Nordeuropas største frysehus i Vejen.

Læs casen

Agri-Norcold

Kvaliteten af rengøringen, en konkurrencedygtig pris, et godt rengøringskoncept, den tætte dialog og kapaciteten til at levere landsdækkende rengøring på Agri-Norcolds frostvareterminaler, er de vigtigste årsager til, at produktionsdirektør i Agri-Norcold Per Toft samarbejder med TekniClean.

Læs casen

Kontakt Carsten Pedersen

Tlf.:
+45 27 61 70 70
E-mail:
cp@tekniclean.dk