Vores ambition

Vi vil være Danmarks bedste rengøringsarbejdsplads

Carsten Petersen TekniClean_0004.jpg

TekniClean er et omhyggeligt, grundigt og troværdigt rengøringsselskab. Vi er båret af engagerede, dygtige og erfarne medarbejdere. Med smil på læben og blik for den ekstra gode service udfører vi kvalitetsbevidst fødevarerengøring med stolthed hver eneste dag.

Danmarks bedste rengøringsarbejdsplads

I TekniClean stræber vi efter at blive Danmarks bedste arbejdsplads inden for rengøring gennem en anerkendende og varm dialog med vores medarbejdere. Det skal være trygt at komme til ledelsen, og vi prioriterer, at medarbejderne oplever og får succes i deres arbejdsliv. For glæden og succesen smitter af og giver glade og tilfredse kunder.

Vi gør vores bedste for at oplære og uddanne vores sanitører. Eksempelvis gennem en grundig oplæring og en række uddannelsesvideoer. I ord og billeder fortæller de, hvordan medarbejderne passer på deres krop, er gode kollegaer og opfører sig professionelt ude hos kunderne. Vi lægger også vægt på, at alle medarbejdere lærer dansk. For det skaber større fællesskab og et bedre arbejdsmiljø i virksomheden.

Vi bekymrer os om miljøet

I alle former for fødevarerengøring gør vi vores ypperste for at minimere brugen af kemi. Så vidt det er muligt, bruger vi produkter, der er svanemærkede eller mærket med det fælles europæiske blomstermærke.

Overvejer I at skifte rengøringsselskab?

Det kan virke uoverskueligt og besværligt at skifte til et andet rengøringsselskab. I TekniClean ved vi, hvor svært det kan være, og vi har respekt for de problemstillinger, et skifte medfører. Men med vores store erfaring får I en smidig overgang, hvor en grundig behovsgennemgang kombineret med vores know how og dedikerede medarbejdere giver jer troværdig og grundig rengøring fra dag ét.

TekniCleans historie kort fortalt

TekniClean er grundlagt i 2003. Siden 2006 har vi været Danmarks næststørste leverandør af rengøring til fødevareindustrien. TekniClean er en veletableret dansk virksomhed og et omhyggeligt, grundigt og troværdigt rengøringsselskab. Vi er båret af vores 300 engagerede, dygtige og erfarne medarbejdere.

11 gode grunde til at vælge TekniClean

 1. Et effektivt rengøringskoncept med dokumenteret kvalitet
 2. Kapacitet til at levere landsdækkende rengøring
 3. Solidt branchekendskab sikrer høj kvalitet
 4. Ærlig og åben dialog løfter niveauet af rengøringen
 5. Højt hygiejneniveau til konkurrencedygtig pris
 6. Ajourførte pladsmapper med nyeste kemiplaner
 7. Rengøring der lever op til certificeringskrav
 8. Dygtige medarbejdere giver høj fødevaresikkerhed
 9. Grundig oplæring af nye medarbejdere
 10. Løbende behovsgennemgang med 100 % tilpasning
 11. Medarbejdere med lang anciennitet og under 2 % sygefravær