Case story

Daloon

Daloon og TekniClean arbejder tæt sammen om at sikre de højeste rengøringsstandarder

Fødevarerengøring TekniClean_0003.jpg

Det stærke samarbejde, den dokumenterede kvalitet og et proaktivt syn på fødevarerengøringen har været nøglefaktorer i Daloons valg af TekniClean som ny leverandør. Her arbejder medarbejderne fra de to virksomheder nemlig tæt sammen om at sikre de højeste rengøringsstandarder.

- Vi har oplevet professionalisme i skiftet til TekniClean. De har arbejdet struktureret og skabt et solidt overblik over arbejdsprocesser og kravene til vores rengøring. Rengøring er et afgørende element i vores virksomhed, tingene skal planlægges, og TekniClean har været dygtige til at bidrage med input til forbedringer, siger Jens Kjær, der er fabrikschef hos Daloon.

Daloon søgte leverandør i førertrøjen

I Daloon ønskede de at få nye øjne på rengøringen af fødevarevirksomheden. De ledte efter en leverandør, der er i førersædet inden for nye arbejdsmetoder og teknologier. For selvom rengøring er en traditionsbunden opgave, skal der være plads til nye muligheder, der kan optimere rengøringen og reducere omkostninger, hvor det er muligt. De parametre kunne TekniClean levere på, mener Jens Kjær.

- For os er det vigtigt med et godt samarbejde, hvor begge parter tager ansvar for at få det til at køre. Det var centralt for os i jagten på en ny rengøringsleverandør. Her har TekniClean været dygtige, ligesom de har været klar til at løse de fejl og mangler, der typisk opstår i en opstartsfase, fortæller han.

“Når man får en ekstern rengøringspartner om bord, bliver det hurtigt et tæt samarbejde mellem vores og deres medarbejdere. De bliver en integreret del af vores organisation, og det kræver gensidig respekt og et stærkt samarbejde. Her har TekniClean været deres ansvar bevidst.”

Jens Kjær, Fabrikschef Daloon
Jens Kjær / Fabrikschef Daloon

Proaktivt samarbejde om fødevarerengøringen

Også i det daglige arbejde oplever Jens Kjær et proaktivt samarbejde på rengøringen, der er ekstremt vigtig i en fødevarevirksomhed som Daloon.

- Vi har et stort behov for, at fabrikken er rengjort, at vi har styr på vores bakteriologi, og at vi kan leve op til de rengøringsstandarder og krav, som vi skal. Vi har overordnet været glade og godt tilfredse med samarbejdet.

- Når man får en ekstern rengøringspartner om bord, bliver det hurtigt et tæt samarbejde mellem vores og deres medarbejdere. De bliver en integreret del af vores organisation, og det kræver gensidig respekt og et stærkt samarbejde. Her har TekniClean været deres ansvar bevidst, understreger en tilfreds fabrikschef Jens Kjær.

Fakta om Daloon

Den kendte fødevareproducent Daloon strækker sig helt tilbage til 1960, hvor grundlæggeren første gang solgte de kendte forårsruller fra en bod i Tivoli i København. Daloon har siden slutningen af 2016 været ejet af hollandske Goodlife Foods.

I dag ligger produktionen i Nyborg på Fyn, hvor koncernen blandt andet producerer forårsruller til både private og foodservice.

Kontakt Thomas Vinther

Tlf.:
+45 27 61 70 35
E-mail:
tv@tekniclean.dk