Vores cases

Hvorfor vælger kunder som dig og din virksomhed TekniClean til fødevarerengøring? Dyk ned i vores kundecases og find svarene.

Danpo

Danpo kræser om danskernes smag for kylling, mens TekniClean tager sig af rengøringen på forædlingsvirksomheden i Farre. Det gode samarbejde med den høje standard begyndte i 2006, og det bliver ved med at udvikle sig.

Læs casen

Danish Crown

Høj, ensartet og dokumenteret kvalitet, erfarne sanitører og et ukompliceret samarbejde, hvor en skovl kaldes en skovl, er de vigtigste årsager til, at Danish Crown på tyvende år samarbejder med TekniClean om rengøringen på fødevaregigantens slagterier og forædlingsvirksomheder i Danmark.

Læs casen

Jeka Fish

Fiske- og skaldyrsproducenten Jeka Fish begyndte i foråret 2023 samarbejdet med TekniClean efter dårlig kommunikation og rengøringsproblemer, der ikke var blevet taget alvorligt af tidligere rengøringsselskab.

Læs casen

Daloon

Det stærke samarbejde, den dokumenterede kvalitet og et proaktivt syn på fødevarerengøringen har været nøglefaktorer i Daloons valg af TekniClean som ny leverandør. Her arbejder medarbejderne fra de to virksomheder nemlig tæt sammen om at sikre de højeste rengøringsstandarder.

Læs casen

Agri-Norcold Vejen

Et solidt og velfungerende samarbejde, hvor specialopgaverne løftes med hurtig reaktionstid, fleksibilitet og høj kvalitet, er de væsentligste årsager til, at teknisk leder i Agri-Norcold, Stephan Hedelund, ringer til TekniClean, når der skal gøres rent efter frostsprængte rør og utætte glykolanlæg på Nordeuropas største frysehus i Vejen.

Læs casen

Agri-Norcold

Kvaliteten af rengøringen, en konkurrencedygtig pris, et godt rengøringskoncept, den tætte dialog og kapaciteten til at levere landsdækkende rengøring på Agri-Norcolds frostvareterminaler, er de vigtigste årsager til, at produktionsdirektør i Agri-Norcold Per Toft samarbejder med TekniClean.

Læs casen

Kontakt Thomas Vinther

Tlf.:
+45 27 61 70 35
E-mail:
tv@tekniclean.dk