Vores cases

Hvorfor vælger kunder som dig og din virksomhed TekniClean til fødevarerengøring? Dyk ned i vores kundecases og find svarene.

Danpo

Et effektivt rengøringskoncept, dokumenteret kvalitet, en konkurrencedygtig pris og et samarbejde hvor en aftale er en aftale, er de væsentligste årsager til, at operationel director i Danpo Palle Sandau siden 2006 har valgt TekniClean til produktionsrengøring på forædlingsfabrikken.

Læs casen

Agri-Norcold

Kvaliteten af rengøringen, en konkurrencedygtig pris, et godt rengøringskoncept, den tætte dialog og kapaciteten til at levere landsdækkende rengøring på Agri-Norcolds frostvareterminaler, er de vigtigste årsager til, at produktionsdirektør i Agri-Norcold Per Toft samarbejder med TekniClean.

Læs casen

Globus Wine

Erfaring med produktionsrengøring og solid rådgivning er i kombination med en konkurrencedygtig pris og en ydmyg, lyttende og løsningsorienteret tilgang til samarbejdet de vigtigste årsager til, at COO Peter Bredvig samarbejder med TekniClean om administrations- og produktionsrengøring i Globus Wine.

Læs casen

Kontakt Thomas Vinther

Tlf.:
+45 27 61 70 35
E-mail:
tv@tekniclean.dk