Medarbejderhistorier

Læs hvorfor medarbejderne synes, at TekniClean er en god arbejdsplads

Vi har stillet Suthan Seevaratnam, Heidi Hansen og Tomas Balciunas fire spørgsmål og spurgt dem om, hvad de laver i deres arbejde, hvad de godt kan lide ved arbejdet, hvorfor TekniClean er en god arbejdsplads, og om de kan anbefale andre at søge job i TekniClean.

Suthan Seevaratam.png

Suthan Seevaratnam

Et godt arbejdsmiljø hvor man snakker om tingene og hjælper hinanden, medbestemmelse i planlægningen af arbejdet, en stor grad af frihed og ordnede lønforhold er blandt de vigtigste årsager til, at sanitør Suthan Seevaratnam er glad for sit arbejde i TekniClean.

Læs: I TekniClean bliver jeg ikke snydt
Heidi Hansen.png

Heidi Hansen

Følelsen af at gøre en forskel, en varieret arbejdsdag med spændende opgaver, et stort ansvar, gode kolleger og et stærkt arbejdsmiljø med ordnede forhold er de væsentligste grunde til, at tilsynsfunktionær Heidi Hansen efter godt 14 år på samme plads stadig elsker sit arbejde.

Læs: TekniClean giver mig ansvar
Thomas-Balciunas.png

Tomas Balciunas

Et stort ansvar som tilsynsfunktionær, gode kolleger, et godt arbejdsmiljø og ordnede forhold med pauser og en overenskomstmæssig løn, der bliver udbetalt til tiden, er de vigtigste årsager til, at tilsynsfunktionær Tomas Balciunas siden 2009 har arbejdet i TekniClean.

Læs: TekniClean er en god arbejdsplads med et stærkt teamsamarbejde

Kontakt Pia Hvilsom Nicolaisen

Tlf.:
+45 27 61 70 01
E-mail:
phn@tekniclean.dk