Medarbejderhistorier

Læs hvorfor medarbejderne synes, at TekniClean er en god arbejdsplads

Vi har stillet Paul Birk, John Vinther Larsen, Heidi Hansen og Tomas Balciunas fire spørgsmål og spurgt dem om, hvad de laver i deres arbejde, hvad de godt kan lide ved arbejdet, hvorfor TekniClean er en god arbejdsplads, og om de kan anbefale andre at søge job i TekniClean.

paul-birk_0012.png

Paul Birk

I en lang årrække arbejdede Paul Birk i Danish Crown, hvor han blandt andet udklækkede talentfulde medarbejdere og udviklede dygtige ledere og chefer. Han drømte om at starte egen virksomhed, indtil han så stillingsopslaget som afsnitsleder i TekniClean. Læs hvorfor Paul Birk har fundet drømmejobbet i TekniClean.

Læs: Alle medarbejderne skal behandles ens men ledes forskelligt
john-vinther-larsen_0010.png

John Vinther Larsen

Et stort ledelsesansvar, kvalitetssikring og udvikling af en sund arbejdskultur hvor ledere og medarbejdere er der hinanden og præsterer på et højt niveau, er drivkraften i John Vinther Larsens arbejde som inspektør i TekniClean.

Læs: Drivkraften som inspektør er ansvaret og arbejdet med mennesker
Heidi Hansen.png

Heidi Hansen

Følelsen af at gøre en forskel, en varieret arbejdsdag med spændende opgaver, et stort ansvar, gode kolleger og et stærkt arbejdsmiljø med ordnede forhold er de væsentligste grunde til, at tilsynsfunktionær Heidi Hansen efter godt 14 år på samme plads stadig elsker sit arbejde.

Læs: TekniClean giver mig ansvar
Thomas-Balciunas.png

Tomas Balciunas

Et stort ansvar som tilsynsfunktionær, gode kolleger, et godt arbejdsmiljø og ordnede forhold med pauser og en overenskomstmæssig løn, der bliver udbetalt til tiden, er de vigtigste årsager til, at tilsynsfunktionær Tomas Balciunas siden 2009 har arbejdet i TekniClean.

Læs: TekniClean er en god arbejdsplads med et stærkt teamsamarbejde

Kontakt Vivi Andreasen

Tlf.:
+45 27 61 70 09
E-mail:
va@tekniclean.dk