Dorian Davis

Gode kolleger giver arbejdsglæde

Dorian Davis gør rent hos Danish Crown i Kolding - TekniClean

Et stort ansvar, flinke kolleger, løn til tiden og en tæt dialog med ledelsen, der lytter og taler med og ikke ned til medarbejderne, gør TekniClean til verdens bedste arbejdsplads for Dorian Davis.

Læs hvorfor Dorian Davis har fundet drømmejobbet i TekniClean i serien af medarbejderhistorier, hvor du også kan læse om, hvorfor Sivajanthan SivarajasingamPaul Birk, John Vinther Larsen og Tomas Balciunas synes, at TekniClean er en god, attraktiv og spændende arbejdsplads.

Kærligheden førte Dorian til Danmark

Dorian Davis er født og opvokset i Los Angeles i USA. I slutningen af 90’erne forelskede han sig i en dansk kvinde. De giftede sig og rykkede teltpælene til Danmark. Selvom den karismatiske amerikaner senere blev skilt, blev han boende i Kolding.

- Jeg elsker trygheden i Danmark. Her er fredeligt, en dejlig natur og venlige mennesker. Selvom det er koldt om vinteren, nyder jeg at bo i Danmark. Lige fra dag ét har jeg arbejdet. Først 6 år på en planteskole, og siden 2005 har jeg arbejdet som sanitør hos TekniClean, hvor jeg har det som blommen i et æg, fortæller Dorian Davis.

Vi har stillet Dorian Davis fire spørgsmål, og svarene vil gøre dig klogere på, hvorfor det er attraktivt at vælge TekniClean som din næste arbejdsplads.

“Jeg kan godt lide, at rutinerne er de samme hver dag, og at det er vigtigt, at jeg gør mig umage, så alle kødrester og bakterier forsvinder. Fødevaresikkerheden er alt afgørende, og hvis jeg ikke gør mit arbejde ordentligt, kan produktionen ikke starte op. Det er et stort ansvar, men det trives jeg godt med.”

Dorian Davis, Sanitør i TekniClean
Dorian Davis / Sanitør i TekniClean

Hvad laver du som sanitør?

Jeg møder hver aften ind hos Danish Crown i Kolding, hvor de blandt andet skærer og vakuumpakker svinekød. Som sanitør er det mit ansvar at rengøre alle maskiner, gulve og vægge ned med en lavtryksspuler.

Jeg starter med at spule maskinerne med vand. Når de er vasket ned, samler jeg plastik, etiketter og andet stort skidt sammen, så det ikke ender i kloakkerne og tilstopper dem. Herefter sæber jeg maskinerne ind og lader det virke i 15 til 20 minutter, inden jeg spuler efter med rent vand. Til sidst går jeg maskinerne efter, og efter mange år som sanitør ved jeg, hvor jeg skal kigge ekstra godt efter.

Dorian Davis er klar til nattens rengøring for TekniClean hos Danish Crown

Hvad kan du godt lide ved dit arbejde?

Jeg kan godt lide, at rutinerne er de samme hver dag, og at det er vigtigt, at jeg gør mig umage, så alle kødrester og bakterier forsvinder. Fødevaresikkerheden er alt afgørende, og hvis jeg ikke gør mit arbejde ordentligt, kan produktionen ikke starte op. Det er et stort ansvar, men det trives jeg godt med.

Danish Crown i Kolding er en forædlingsvirksomhed. Modsat et slagteri er her ikke masser af blod. Det har jeg det bedst med. De ansatte hos Danish Crown er virkelig søde. Jeg bliver inviteret med til deres arrangementer, og vi har et stærkt samarbejde og gode snakke. Samarbejdet med dem og mine kolleger hos TekniClean giver mig lyst til at komme på arbejde.

Dorian Davis vasker maskine hos Danish Crown i Kolding - TekniClean

Hvorfor er TekniClean en god arbejdsplads?

Vi har et godt samarbejde, et stort ansvar og hjælper altid hinanden i mål med rengøringen. Jeg kan også godt lide, at ledelsen taler med os. De taler aldrig ned til mig. Tværtimod lytter de og bruger min erfaring og viden til at forbedre rengøringen. Det giver en god fornemmelse i maven, når jeg er med til at gøre en forskel.

I TekniClean er vi gode til at tage imod nye kolleger og lære dem grundigt op. En tryg og sikker arbejdsplads er et fundament, og her er et solidt kendskab til rengøringsprodukterne vigtig. Jeg kan godt lide, at TekniClean aldrig går på kompromis med oplæringen af nye medarbejdere.

Gulvet hos Danish Crown bliver spulet af Dorian Davis

Kan du anbefale andre at søge arbejde i TekniClean?

Ja, det kan jeg med garanti. Igennem årene har jeg fået mange tilbud fra andre firmaer, men jeg kunne aldrig finde på at rejse. Jeg vil slutte mit arbejdsliv hos TekniClean, fordi det er et firma med ordentlige arbejdsforhold og gode kolleger, der giver mig masser af arbejdsglæde.

Navn: Dorian Davis
Job: Sanitør
Arbejdsplads: Danish Crown Kolding
Ansættelse: 2005
Arbejdstid: Natarbejde, fuldtid typisk fra kl. 19 til 3

Kontakt Vivi Andreasen

Tlf.:
+45 27 61 70 09
E-mail:
va@tekniclean.dk