Karriere

Søg job i TekniClean

Søg job i TekniClean (Uopfordret)

I TekniClean har vi brug for dygtige medarbejdere til rengøring i virksomheder inden for fødevareproduktion.

Det er en forudsætning, at du kan tale dansk, engelsk eller tysk. Du skal have opholdstilladelse, arbejdstilladelse og en ren straffeattest.

Er du interesseret i at arbejde i TekniClean, kan du sende en uopfordret ansøgning til job@tekniclean.dk.

Medarbejderhistorier

Dorian Davis

"I TekniClean er vi gode til at tage imod nye kolleger og lære dem grundigt op. En tryg og sikker arbejdsplads er et fundament, og her er et solidt kendskab til rengøringsprodukterne vigtig. Jeg kan godt lide, at TekniClean aldrig går på kompromis med oplæringen af nye medarbejdere."

Katarzyna Gera

“TekniClean er en sund og stabil virksomhed, hvor ledelsen udviser ansatte som mig stor respekt og tillid. Jeg føler, at mit arbejde bliver værdsat, og at der ikke bliver set ned på det job, jeg udfører. Sådan var det ikke de andre steder, jeg har været.”

Sivajanthan Sivarajasingam

“Jeg er stolt af at have taget springet fra sanitør til inspektør. Det er en kæmpe sejr, når man tænker på min start på livet. Det er blandt andet mit ansvar at bestille kemi og lave vagtplaner, ferieplanlægning og lønsedler. Opgaverne er vildt forskellige og på alle tider af døgnet. Det kan jeg godt lide.”

Paul Birk

"TekniCleans høje ambitioner målt på arbejdsmiljø, trivsel og kvalitetssikring er også en drivkraft for mig. Det er fedt at arbejde i virksomhed, hvor vi hver dag går på arbejde med en målsætning om at gøre det bedre i dag, end vi gjorde i går."

John Vinther Larsen

"Får jeg en ny idé, drøfter jeg den med min afsnitsleder. Tror vi på, at den kan optimere kvaliteten, reducere omkostninger eller skabe et bedre arbejdsmiljø, dribler vi altid af sted med idéen. Også selvom det koster noget. Det er ikke firkantet og topstyret. Det kan jeg godt lide."

Tomas Balciunas

"TekniClean tror på mig og giver mig ansvar. Det er ofte mig, der løser udfordringer i dialog med mine kolleger og Danpo. Det udvikler mig som mellemleder. Arbejdsopgaverne er spændende, jeg har gode kolleger og en god overenskomstmæssig løn, der bliver udbetalt til tiden."

Kontakt Vivi Andreasen

Tlf.:
+45 27 61 70 09
E-mail:
va@tekniclean.dk