Karriere

Søg job i TekniClean

Søg job i TekniClean (Uopfordret)

I TekniClean har vi brug for dygtige medarbejdere til rengøring i virksomheder inden for fødevareproduktion.

Det er en forudsætning, at du kan tale dansk, engelsk eller tysk. Du skal have opholdstilladelse, arbejdstilladelse og en ren straffeattest.

Er du interesseret i at arbejde i TekniClean, kan du sende en uopfordret ansøgning til job@tekniclean.dk.

Medarbejderhistorier

Paul Birk

"TekniCleans høje ambitioner målt på arbejdsmiljø, trivsel og kvalitetssikring er også en drivkraft for mig. Det er fedt at arbejde i virksomhed, hvor vi hver dag går på arbejde med en målsætning om at gøre det bedre i dag, end vi gjorde i går."

John Vinther Larsen

"Får jeg en ny idé, drøfter jeg den med min afsnitsleder. Tror vi på, at den kan optimere kvaliteten, reducere omkostninger eller skabe et bedre arbejdsmiljø, dribler vi altid af sted med idéen. Også selvom det koster noget. Det er ikke firkantet og topstyret. Det kan jeg godt lide."

Heidi Hansen

"Jeg kan godt lide, at vi er gode til at hjælpe hinanden. Oplever jeg eller en af mine kolleger ting, der ikke er i orden, taler vi om det og gør noget ved det. Vi skjuler ikke noget for hinanden eller for kunden. Vi er ærlige og kalder en skovl for en skovl og en spade for en spade i stedet for at pakke tingene ind."

Tomas Balciunas

"TekniClean tror på mig og giver mig ansvar. Det er ofte mig, der løser udfordringer i dialog med mine kolleger og Danpo. Det udvikler mig som mellemleder. Arbejdsopgaverne er spændende, jeg har gode kolleger og en god overenskomstmæssig løn, der bliver udbetalt til tiden."

Kontakt Vivi Andreasen

Tlf.:
+45 27 61 70 09
E-mail:
va@tekniclean.dk