Samarbejdspartnere

Dygtige samarbejdspartnere giver høj kvalitet og god service

Tørrengøring - TekniClean_0007.jpg

Ligesom du og din virksomhed fokuserer på det, I er bedst til, har vi i TekniClean håndplukket en række samarbejdspartnere, der supplerer vores kerneydelse.

Samarbejdspartnerne sikrer, at I kan få en komplet løsning med kun én kontaktperson med TekniClean som leverandør af rengøring, skadeservice og forbrugsvarer.

Vi samarbejder med

Novadan

Novadan er en innovativ, international produktions- og servicevirksomhed. Novadan råder over eget laboratorium og produktionsapparat, hvor de udvikler og fremstiller et bredt kvalitetssortiment af rengørings-, vaske- og desinfektionsmidler.

Læs mere om Novadan

Total Rent

Total Rent leverer alt lige fra klude og opvaskemiddel til gulvmaskiner og det højteknologiske Reach & Wash System til professionel vinduespolering.

Læs mere om Total Rent

Fooddes

Fooddes er en specialiseret virksomhed indenfor handel med produkter til hygiejne- og rengøringskontrol.

Læs mere om Fooddes

System Cleaners

System Cleaners udvikler, producerer og leverer professionelt rengøringsudstyr til fødevareproducerende virksomheder i hele verden. Den nordjyske virksomhed arbejder målrettet på at forbedre hygiejneniveauet og reducere rengøringstiden gennem effektive og intelligente løsninger til rengøring på bryggerier, mejerier, slagterier og i fiskeindustrien.

Læs mere om System Cleaners

SSG

SSG er markedsledende inden for skadeservice, industri- og ejendomsservice i Norden. Vi samarbejder især med SSG om behandling af skimmelsvamp, højderengøring eller rengøring efter akutte skader som eksempelvis brand, vandskader eller skadedyr.

Læs mere om SSG

Foamico

Foamico producerer rengøringsløsninger til fødevareindustrien. Deres kerneforretning er at udvikle, fremstille og levere pålidelige og effektive løsninger til overfladearbejde og åben anlægsrensning med respekt for og fokus på fødevaresikkerhed, omkostningseffektivitet og brugervenlighed.

Læs mere om Foamico