Tørisblæsning

Skånsom og effektiv afrensning med tørisblæsning

Tørisblæsning TekniClean 9

Søger du en miljøvenlig, effektiv og skånsom rensemetode? Med tørisblæsning får du renset og rengjort dine ovne, kar, fremstillingsmaskiner og andre installationer i dybden uden brug af vand og kemi.

Tøris er kuldioxid i fast form. Når tørisen kommer i kontakt med den overflade, der skal renses, løsnes og sprækker belægningen, så den let kan fjernes. Tørisblæsning er en alsidig rensemetode. Den er velegnet på stort set alle typer af overflader og maskiner i fødevareindustrien, fordi den ikke efterlader kemiaffald eller sæberester og fordi, at den tørre afrensningsmetode ikke har en slibende effekt.

Fjern svære belægninger med tøris

Tørisblæsning er på samme tid både en skånsom og effektiv rensemetode.

Den er skånsom, fordi rensemetoden giver mindre slitage på fremstillingsmaskiner, kæder og mekaniske dele, ligesom rengøringen ikke kræver brug af kemi og sæbe.

Den er effektiv, fordi rensemetoden kan fjerne svære belægninger på selv svært tilgængelige steder hurtigere og bedre end sammenlignelige metoder.

Fødevarerengøring TekniClean 57

Kundecase

Læs hvorfor Danpo har valgt TekniClean

Et effektivt rengøringskoncept, dokumenteret kvalitet og en konkurrencedygtig pris er de væsentligste årsager til, at operationel director i Danpo Palle Sandau siden 2006 har valgt TekniClean til produktionsrengøring på forædlingsfabrikken.

Fordele med tørisblæsning

  • Skånsom rensemetode
  • Ingen sæbe- eller kemirester
  • Renser og rengør uden brug af vand
  • Mindre slitage på maskiner, kæder og mekaniske dele
  • Velgenet til følsomme emner der ikke tåler vand
  • Effektiv rensemetode som gør rent i dybden
  • Rene maskiner – både visuelt og bakteriologisk
  • Rensemetoden er tidsbesparende
  • Gør nemmere rent på svært tilgængelige steder
  • Tørisblæsning fjerner svære belægninger effektivt

Når der skal gøres rent uden brug af vand

Afrensning med tøris er særligt velegnet til periodisk rengøring af maskiner, udstyr og installationer, der ikke tåler vand eller fugt. Eksempelvis din virksomheds styrebokse, følere, motor- og elbokse og andre følsomme installationer.

Samlet set er tørisblæsning en miljøvenlig, effektiv, udgiftsbesparende og hurtig rensemetode. Ikke mindst af emner der ikke tåler vand og fugt.

Få et tilbud på tørisblæsning

Vil du vide mere om tørisblæsning eller have et tilbud? Kontakt TekniClean og få et 100 % tilpasset tilbud på afrensning med tørisblæsning. Det er gratis og uforpligtende.

Kontakt Thomas Vinther

Tlf.:
+45 27 61 70 35
E-mail:
tv@tekniclean.dk