Skadeservice

Landsdækkende skadeservice 24/7 året rundt

Skadeservice 2

Oplever du skimmelsvamp, har du brug for højderengøring eller har du akutte skader efter eksempelvis brand, vandskader eller skadedyr?

I et samarbejde med TekniClean får du landsdækkende skadeservice med garanteret responstid på maks. 60 minutter. Vores dygtige og erfarne medarbejdere er eksperter i skimmelsanering og rengøring i højden og efter skadedyr. Vores vagtcentralt er naturligvis bemandet 24/7 året rundt.

Behandling af skimmelsvamp

I TekniClean er vi specialiseret i at håndtere komplekse miljøsaneringsopgaver som behandling af skimmelsvamp. Med et komplet sortiment af moderne specialudstyr kan vi fjerne skimmelsvamp i fødevareproducerende virksomheder hurtigt og effektivt.

Vi behandler altid skimmelsvamp med anerkendte skimmelsaneringsmetoder. Eksempelvis mekanisk afrensning, kemisk afrensning, tørdamp og tørisblæsning.

Højderengøring

Med TekniClean som samarbejdspartner kan din virksomhed nemt forebygge dårligt indeklima, driftsstop og brandrisici. Vi har fagfolk med speciale i højderengøring af lofter, loftskonstruktioner, lamper, kanaler, rør og andre svært tilgængelige steder i produktionshaller.

Rengøring efter skadedyr

Effektiv oprydning, rengøring og desinfektion efter duer, rotter, insekter og andre skadedyr er altafgørende for fødevaresikkerheden. Vi rykker naturligvis hurtigt ud, så vi kan fjerne problemet og minimere nedetiden i din produktion.

5 gode grunde til at vælge TekniClean

  • Døgnbemandet vagtcentral
  • Landsdækkende skadeservice
  • Dygtige og erfarne medarbejdere
  • Hurtig udrykning med responstid på maks. 60 min
  • Eksperter i skimmelsanering og højderengøring

Få et tilbud på skadeservice

Ramt af skimmelsvamp? Brug for højderengøring eller rengøring efter skadedyr? Kontakt TekniClean og få et tilbud på skadeservice. Det er gratis og uforpligtende.

Specialopgaver - TekniClean 4

Kundecase

Læs hvorfor Agri-Norcold i Vejen har valgt TekniClean

Teknisk leder i Agri-Norcold, Stephan Hedelund, ringer til TekniClean, når der skal gøres rent efter frostsprængte rør og utætte glykolanlæg på Nordeuropas største frysehus i Vejen.

Læs hvorfor Agri-Norcold vælger os til specialopgaver på Nordeuropas største frysehus

Kontakt Thomas Vinther

Tlf.:
+45 27 61 70 35
E-mail:
tv@tekniclean.dk