4. januar 2022

TekniClean støtter Danske Hospitalsklovne

I TekniClean støtter vi Danske Hospitalsklovne, der arbejder for at styrke indlagte børns livsglæde og livsmod, så de bedre kan stå sygdomsforløbet igennem. Danske Hospitalsklovne giver børnene en tryg hånd at holde i, når livet gør ondt og møder og anerkender barnet der, hvor det er. I angsten, i glæden, i kedsomheden.

Hvert år bliver ca. 75.000 børn indlagt på de danske hospitaler. For mange er det et kort visit, andre en længere periode. Og for nogle børn er sygdom et livsvilkår.

Når et barn er sygt, er det ofte sygdommen og behandlingen, der sætter rammen for, hvad barnet kan og må. Leg og umiddelbarhed kan blive skubbet i baggrunden af alvor, ubehagelige oplevelser og svære følelser.

Kom med hospitalsklovnen Dr. Dulle på arbejde

Danske Hospitalsklovne skaber hjerterum med plads til både sjov og alvor. Når de træder ind i et rum, ser klovnene de mennesker, der er – børn, pårørende og personale – og reagerer på den konkrete stemning. Måske er der brug for at omdanne hospitalsstuen til et rum fuld af leg og magi. Måske er der brug for hjælp til at gennemføre en undersøgelse. Eller måske er der brug for, at de sætter ord og krop på barnets smerte.

Hospitalsklovnen deler sin styrke med barnet og giver, hvad der er behov for. For mange børn kan klovnen blive en tryg hånd at holde i, når livet på hospitalet gør ondt. Og et anker at vende tilbage til.

Præcis derfor støtter vi Danske Hospitalsklovne i TekniClean.

Kontakt Pia Hvilsom Nicolaisen

Tlf.:
+45 27 61 70 01
E-mail:
phn@tekniclean.dk