12. marts 2024

Talknuser har styr på kollegernes løn

Ansvaret, afvekslende arbejdsopgaver og den gode stemning på kontorgangen er blandt de vigtigste årsager til, at Ann Ladegaard ikke kan forestille sig en bedre arbejdsplads end TekniClean.

Ann Ladegaard 1 - TekniClean Løn- og økonomimedarbejder.jpg (1)

Ann har siden 2023 været ansat som løn- og økonomimedarbejder i TekniClean, og hun trives i jobbet, hvor hun har tæt kontakt med kollegerne og ansvaret for, at blandt andet timelønnen er rigtig og udbetales til tiden.

-  Jeg kan godt lide kasser og at sætte ting i system. Detaljerne skal sidde lige i skabet, og jeg sætter en ære i at gøre mit arbejde ordentligt. Det er vigtigt, at medarbejderne får udbetalt den løn, de er berettiget til, og at den kommer til tiden.

Ann understreger, at hendes dør altid står åben, hvis der er spørgsmål.

- Man har altid mulighed for at kigge forbi, ringe eller skrive til mig, hvis der er spørgsmål til løn, skattekort eller feriepenge. Det kan være svært at hitte rundt i, og det giver medarbejderne tryghed og ro i maven, når de kan få svar på deres spørgsmål og vished for, at der er ordentlige arbejdsforhold i TekniClean, forklarer Ann.

“I TekniClean er der en virkelig god forståelse og respekt for hinandens arbejde. Vi spiller hinandens styrker på banen i dagligdagen og drager fordel af, at vi alle kan noget forskelligt. Synergien gør os stærke sammen.”

Ann Ladegaard, Løn- og økonomimedarbejder i TekniClean
Ann Ladegaard / Løn- og økonomimedarbejder i TekniClean

Trives når tingene går op

Ann er uddannet akademiøkonom på IBA i Kolding i 2001. Inden karrierevejen førte hende til TekniClean, arbejdede hun blandt andet med service og salg i hotel- og flybranchen. Men lige så stille kom tallene til at fylde mere og mere i Anns arbejdsliv.

- Jeg har haft nogle vildt spændende arbejdspladser, inden jeg landede i TekniClean. Jeg har for eksempel været med til at starte Marriott Hotel op i København som ansat i salgsafdelingen. I det hele taget har jeg altid været lidt af en blæksprutte, men jeg kan godt mærke, at jeg trives, når to plus to giver fire. Det giver en god tilfredsstillelse, når tingene går op, siger Ann med et smil.

Varierende opgaver med mening

Udover lønbogholderiet arbejder Ann også med den daglige bogføring samt andre administrative opgaver. Derudover brænder hun for optimering af processer, hvor hun gerne hun gerne spiller hendes erfaring på banen i løsninger, der gør arbejdsdagen lidt lettere for kollegerne i driften.

- Alt dette gør, at der er en god bredde i mine opgaver, og det gør arbejdsdagen vildt spændende og alsidig forklarer Ann.

Fødevarerengøring TekniClean 8

I TekniClean spiller vi hinanden gode

I TekniClean er det ambitionen at være Danmarks bedste arbejdsplads inden for fødevarerengøring, og Ann lægger ikke skjul på, at hun synes, at virksomheden må kandidere kraftigt til den titel.

- I TekniClean er der en virkelig god forståelse og respekt for hinandens arbejde. Vi spiller hinandens styrker på banen i dagligdagen og drager fordel af, at vi alle kan noget forskelligt. Synergien gør os stærke sammen, og det kommer uden tvivl kunderne til gode, at vi i TekniClean har et godt arbejdsmiljø og er dygtige til at fastholde erfarne medarbejdere, understreger Ann Ladegaard.

Kontakt Vivi Andreasen

Tlf.:
+45 27 61 70 09
E-mail:
va@tekniclean.dk