15. juni 2023

TekniClean investerer i din virksomheds fremtid

Besparelser på energiforbruget og et reduceret vandforbrug er i kombination med en forlænget produktionstid og færre omkostninger til rengøringen resultatet af et samarbejde med TekniClean.

Som en af Danmarks største rengøringsselskaber inden for fødevarerengøring står TekniClean klar til at investere i kundernes rengøringsløsninger. Det fortæller adm. direktør Carsten Pedersen, der sammen med sine dygtige medarbejdere har en ambition om at automatisere gentagende arbejdsprocesser og gøre tingene smartere i dag end i går.

- Når fødevareproducerende virksomheder vælger et partnerskab med TekniClean, indleder vi et tæt samarbejde, hvor vi sammen identificerer optimeringspotentialer i rengøringen. Her har vi god erfaring med at investere i og automatisere gentagende og tidskrævende rengøringsprocesser, forklarer Carsten Pedersen.

Jeros.jpg

Automatiserede vaskeprocesser

Automatisering af vaskeprocesserne af komplekst produktionsudstyr, kasser og Vemag vogne er en af de lavthængende frugter, der hurtigt kan mærkes på arbejdsmiljøet, klimaaftrykket og den økonomiske bundlinje.

- Ved at automatisere vaskeprocesserne får virksomhederne en dokumenteret, ensartet kvalitet, ligesom de nedbringer vasketiden med 80 % og sparer store mængder vand. De bliver mere produktive, fordi de reducerer den tid, der bliver brugt på manuelle rengøringsprocesser, forklarer Carsten Pedersen.

Læs mere om JEROS omkostningsreducerende løsninger

Desinfektionsanlæg reducerer omkostningerne til rengøring

Jimcos desinfektionsanlæg er et andet godt eksempel på, hvordan den teknologisk udvikling har åbnet dørene til et væld af nye, smarte rengøringsløsninger, der på én og samme tid både gør noget godt for klimaet og reducerer omkostningerne.

Industrial Air Cleaning Systems.png

- Med Jimcos desinfektionsanlæg kan vi for eksempel fjerne skimmelsvamp, salmonella, listeria og andre bakterier fra overfladerne i produktionen. Anlægget bruger den oxygen, der er i luften og bevæger den via ventilationssystemet rundt i alle kroge. Det dræber alle bakterier uden brug af desinfektionsmidler. Den automatiserede proces reducerer omkostningerne og minimerer de manuelle, gentagende arbejdsprocesser, understreger Carsten Pedersen.

Læs mere om Jimcos klimavenlige løsninger

Vil du gøre rengøringen mere effektiv?

I en totalløsning til din virksomhed investerer TekniClean i de bedste maskiner, smarte løsninger og i det nyeste rengøringsudstyr, der automatiserer manuelle arbejdsprocesser som kassevask og desinfektion af overfladerne.

- I TekniClean er vi specialiseret og gearet til at hjælpe fødevareproducerende virksomheder i mål med effektive rengøringsløsninger. Med os på holdet kan vi bidrage til fornyet konkurrencekraft og en økonomisk og bæredygtig bundlinje, fordi vi har de økonomiske muskler til at investere i løsninger, der gør rent på kortere tid, reducerer vand- og energiforbrug og fjerner gentagende manuelle arbejdsprocesser, understreger Carsten Pedersen og nævner Daloon som et godt eksempel på gevinsterne ved et samarbejde.

“I TekniClean er vi specialiseret og gearet til at hjælpe fødevareproducerende virksomheder i mål med effektive rengøringsløsninger. Med os på holdet kan vi bidrage til fornyet konkurrencekraft og en økonomisk og bæredygtig bundlinje, fordi vi har de økonomiske muskler til at investere i intelligente løsninger”

Carsten Pedersen, Adm. direktør i TekniClean
Carsten Pedersen / Adm. direktør i TekniClean
Tørisblæsning TekniClean_0006.jpg

Daloon søgte leverandør i førertrøjen

I Daloon ønskede de at få nye øjne på rengøringen af fødevarevirksomheden. De ledte efter en leverandør, der er i førersædet inden for nye arbejdsmetoder, automatisering og teknologier.

- TekniClean er dygtige til at bidrage med input til forbedringer. Selvom rengøring er en traditionsbunden opgave, skal der være plads til nye muligheder inden for automatisering, der optimerer rengøringen og reducerer omkostningerne. De parametre leverer TekniClean på, fortæller Jens Kjær, tidligere fabrikschef hos Daloon.

Læs kundecasen om Daloon og TekniCleans samarbejde

Kom i mål sammen med TekniClean

Kontakt Carsten Pedersen

Tlf.:
+45 27 61 70 70
E-mail:
cp@tekniclean.dk