12. juli 2021

Overkonstabel tjekker ind hos TekniClean

38-årige Thomas Munter Emiliussen-Broberg er ansat som planlægger i TekniClean. Med sig ind i jobbet bringer han 15 års erfaring som overkonstabel af 1. grad i Forsvaret og en god portion viden om mikrobiologi og kvalitetskontrol fra sit arbejde som mejerist.

- Efter 15 år i Forsvaret stod jeg for nogle år siden nede i Afghanistan og tænkte ”hvad så nu”? Jeg var meget i tvivl om mit fremtidige arbejdsliv, men en dag skar min svigermor igennem og sagde, at jeg skulle tage at uddanne mig til mejerist, fordi jobbet indebærer en masse planlægning, og at tingene skal foregå rigtigt og til tiden nøjagtig som i Forsvaret, husker Thomas Munter Emiliussen-Broberg med et grin.

Som sagt så gjort, og knap 4 år senere var Thomas Munter Emiliussen-Broberg uddannet mejerist og i job hos Lactosan A/S i Ringe på Fyn. Senere blev han produktionsleder hos SweetNorth ApS, og erfaringen fra de forskellige jobs kan han i dag bruge i arbejdet som planlægger.

- Jeg har selv stået med vandslangen i hånden og gjort procesudstyr rent. Jeg har nørdet mikrobiologi og gennemført et utal af kvalitetskontroller. Arbejdet som mejerist har i det hele taget givet mig et godt indblik i rengøringsarbejdet. Det vil komme nye kunder til gode, når jeg skal opmåle og give tilbud på rengøring, der målt på hyppighed, kvalitet og standarder imødekommer deres forventninger, mener Thomas Munter Emiliussen-Broberg.

En god arbejdsplads med ansvar og tillid

TekniCleans nye planlægger glæder sig over at være startet på et nyt arbejdskapitel, og han er især imponeret af den fine modtagelse, han har oplevet i virksomheden.

- Mine kolleger er meget imødekommende og åbne. Der er en god stemning på kontoret og en livlig snak på tværs af funktioner. Vi møder hinanden med et smil på læben, og jeg oplever TekniClean som en rigtig god arbejdsplads, hvor du får ansvar og mulighed for at vokse, understreger Thomas Munter Emiliussen-Broberg.

Kontakt Thomas Munter Emiliussen-Broberg

Tlf.:
+45 27 61 70 02
E-mail:
tme@tekniclean.dk