1. november 2022

TekniClean inviterer kunder og samarbejdspartnere med i nyt netværk

Deling af viden, erfaringsudveksling og udvikling af vores virksomheder, ledere og medarbejdere er omdrejningspunktet i et nyt netværk, TekniClean har skabt sammen med kunder og samarbejdspartnere.

Det fortæller direktør Carsten Pedersen og driftsdirektør Thomas Vinther. Sammen med Novadan har de stablet den nye netværksgruppe på benene, der mødes 2-4 gange om året.

- I TekniClean vil vi gerne forstærke samarbejdet med vores kunder og samarbejdspartnere. Derfor har vi taget initiativ til et netværk, hvor vi kan drøfte aktuelle problemstillinger og inspirere hinanden til intelligente og smarte løsninger, der f.eks. kan reducere omkostninger eller forbedre arbejdsmiljøet, fortæller Carsten Pedersen.

“I TekniClean vil vi gerne forstærke samarbejdet med vores kunder og samarbejdspartnere. Derfor har vi taget initiativ til et netværk, hvor vi kan drøfte aktuelle problemstillinger og inspirere hinanden til intelligente og smarte løsninger, der f.eks. kan reducere omkostninger eller forbedre arbejdsmiljøet.”

Carsten Pedersen, Adm. direktør
Carsten Pedersen / Adm. direktør

Netværk er åben for nye medlemmer

Netværksgruppen tæller allerede blandt andre repræsentanter fra Agri-Norcold, Atria, BHJ, Danish Crown, Tenax, Arla og Daloon, men begge håber på, at endnu flere ønsker at deltage i de kommende netværksmøder.

- Vi tager aktuelle emner op. På det netop afholdte netværksmøde fortalte Jens Ole Jensen, Sales Manager Food fra Novadan om situationen i verden og den indvirkning de stigende priser på råvarer og energi har for prisniveauet på den kemi, der bliver brugt i fødevareindustrien, fortæller Thomas Vinther.

- Trods forsyningsudfordringer understregede han, at leveringssikkerheden fortsat er høj. Blot påvirker krisen det aktuelle prisbillede hos alle leverandører.

Derudover var Alan Friis fra Force Technology inviteret til at holde et oplæg om hygiejnisk design og rengøring, mens Jørgen Overgård fra Fooddes fortalte om forskellige former for desinfektion.

Tidligere har netværket haft besøg af Anette Granly fra Teknologisk Institut, hvor forskellige rengøringsmetoder blev drøftet.

Fødevarerengøring TekniClean_0008.jpg

Vil du vide mere om TekniCleans netværksgruppe? 

I Tekniclean håber vi, at du har lyst til at deltage i netværksgruppen. Har du lyst, er du velkommen til at deltage som gæst til det næste møde.

Kontakt Carsten Pedersen

Tlf.:
+45 27 61 70 70
E-mail:
cp@tekniclean.dk