3. november 2023

TekniClean søger økonomimedarbejder

I TekniClean søger vi en taljonglør til vores økonomiafdeling i Vejle. Vil du med på holdet?

11272 - TekniClean 17

Vi har brug for dig, der leder efter en deltidsstilling inden for økonomi på alt fra 15 til 25 timer om ugen. Du har et positivt mindset, erfaring med regnskab og er naturligvis begejstret for at arbejde med økonomi og få alt til at passe ned i mindste detalje.

Vi søger dig der har erfaring med:

  • Månedsafslutning
  • Rapportering
  • Budgetter

Hvem er du?

Måske er du revisor. Måske har du dit eget firma og søger en kunde, hvor du kan have et fast samarbejde nogle dage om ugen. Måske er du fleksjobber, eller måske har du bare lyst til en deltidsstilling?

Alle muligheder er åbne. For os er det blot vigtigt, at du har erfaringen og lysten til at være en del af vores team og virksomhed, hvor der er højt til loftet, stor fleksibilitet og et smittede humør med plads til masser af humor, der forenet med en sund indstilling til arbejdet skaber en god stemning på kontoret.

Vil du vide mere om jobbet?

Book et kaffemøde med Vivi Andreasen, så ser vi, om der et match. Tøv ikke med at kontakte Vivi på 27 61 70 09 eller va@tekniclean.dk. Du er naturligvis også velkommen til at sende en god ”gammeldags” ansøgning.

Vi glæder os til at høre fra dig

Fakta om TekniClean

TekniClean er en landsdækkende virksomhed med 225 ansatte. Vi er Danmarks 2. største rengøringsselskab med speciale i foodrengøring og kendt for høj kvalitet og for at få tingene til at spille.

Vi lægger stor vægt på at have en rummelig arbejdsplads med frihed under ansvar, hvor vi passer på miljøet og sørger for, at hver medarbejder selv er med til at præge sin karriere efter evner og ambitioner.

TekniClean er en del af SOLEMO Group Company, der er en finskejet familiekoncern.

Kontakt Vivi Andreasen

Tlf.:
+45 27 61 70 09
E-mail:
va@tekniclean.dk